Klankbordgroep Stationsomgeving Harderwijk - woensdag 11 maart 2015 -

Klankbordgroep
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

schets station HARDERWIJKWilt u op vaste tijdstippen bijeen komen om te sparren en te evalueren over de huidige ontwikkelingen Stationsomgeving Harderwijk. En met de projectpartijen delen wat er leeft onder de direct betrokkenen en waar verbeteringen aangebracht kunnen worden.

 

U bent van harte welkom op;

Woensdag 11 maart 2015.
Tijd 19.30u

Locatie Westeinde ,(nabij stationsplein)

Aanmelden This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wilt u bepaalde onderwerpen bespreken stuur uw suggestie naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Of deel uw ervaring via http://www.facebook.com/station.harderwijk

Passend maken
Tijdens de aankomende Klankbordgroep Stationsomgeving zullen wij onze rol vaststellen en ingaan op bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie tijdens de uitvoering van het gehele project Stationsomgeving'

 Het doel is om de nieuwe klankbordgroep/meedenkgroep te laten bestaan uit vertegenwoordigers van de omwoneneden,direct belanghebbenden en (ervarings)deskundigen. Zodat deze een serieuse gesprekspartner wordt met de gemeente Harderwijk, NS, Prorail en de overige aannemers. Zoals dat o.a. Is beschreven in de BLVC, Structuurvisies en burgerjaarverlag 2013 van de Gemeente Harderwijk..